In Uncategorized @bg

Българският екип на SkyNet бе отличен с втора награда в категорията за най-добре развиваща се станция. Отличието бе връчено по време честванията на 50тата годишната на мрежата на SkyNet. Събитието се проведе в средата на юни в Палма де Майорка, Испания. От българска страна участие взеха Николай Ночев, управител на Ойрокуриер, и Петър Монев, бизнес развитие SkyNet.

По време на тридневната конференция бяха представени новите услуги в мрежата на международната куриерска компанията, тенденциите на пзара, техники за подобряване на качеството на предлаганите услуги. Бяха проведени и индивидуални срещи между представителите на различните държави за обмен на опит и подобряване на сътрудничеството.

 

 

 

 

За нас е чест да сме част от глобалната мрежа на SkyNet и да успяваме да отговорим на темповете на развитие на бизнеса на цялата мрежа при това достатъчно добре, че да бъдем отличени за приноса си, сподели Петър Монев след завръщането си от събитието. През настоящата година акцент в работата ни ще бъдат икономичните експресни пратки до чужбина, където искаме да станем предпочитан партньор за българския бизнес. Новата услуга е с тридневно отпътуване от София за по-бърза връзка с останалите държави от Европа.

Recent Posts