In За нас

Експресните куриерски услуги SkyNet Worldwide Express се предлагат вече в мрежата на Ойрокуриер

 Логистична мрежа SkyNet Worldwide Express за експресни международни куриерски доставки официално започна да работи с клиенти на българския пазар. Неин ексклузивен представител за България е Ойрокуриер, дружество от групата на Ойрошпед Груп. По този начин българското дружеството разширява обхвата на услугите, които предлага на своите бизнес клиенти. Чрез мрежата на SkyNet Worldwide Express клиентите на Ойрокуриер ще могат да получават и изпращат експресни куриерски пратки от и до над 200 държави.

Услугите на SkyNet – гаранция за бързина и сигурност на документални пратки и пакети до 31,5 кг.

Куриерската мрежа на SkyNet Worldwide Express е една от най-големите в света и е специализирана в обслужването на документи и пратки до 31,5 кг. по въздух на 7 континента в над 200 държави. Нейни клиенти са хиляди компании, които оперират на територията на цял свят.

Със своя над 35 годишен опит в транспорта и доставката, SkyNet Worldwide Express са еталон за конфиденциалност при пренасянето на всички пратки, особено при документалните такива, които изискват отговорно и надеждно съхранение.

Услугите са изключително подходящи и търсени от различни бизнеси – от онлайн магазини, през компании, които получават и изпращат документи при изключително ниво на сигурност, производители, които имат нужда да изпращат и получават мостри и др.

Предимствата на експресната куриерска мрежа SkyNet Worldwide Services

Бизнес клиентите на услугата ще могат да се възползват от получаването и изпращането на пратки в над 200 държави в цял свят при изгодни условия. Използването на огромната логистична мрежа на SkyNet позволява постигането на изключителна бързина на доставките съчетана с голяма сигурност при съхранението и транспортирането на пратките. Изпращачите и получателите на пратки ще могат да се възползват и от онлайн система за проследяване на пратките в реално време. Услугата предоставя също така електронно фактуриране, доказателство за изпращане и получаване, както и услуги с добавена стойност. SkyNet и ОЙРОШПЕД осигуряват и услуги по обмитяване на пратките и спазват всички изисквания за митнически услуги при транспортирането на стоки.

За ОЙРОКУРИЕР

Ойрокуриер ЕООД се специализира в предлагането на спедиторски, логистични, складови, дистрибуционни и куриерски услуги от врата до врата като икономична и експресна услуга. Организира складиране и превоз на опасни товари (ADR), частични и комплектни товари, групажни пратки, палетизирани товари, текстил на закачалки. Фирмата разполага с добре изградена мрежа от разпределителни центрове, собствени камиони. Фирмата извършва митническо представителство, митническо складиране, складиране под временен митнически контрол и др.

Дружеството работи интегрирано с останалите фирми в ОЙРОШПЕД Груп, което позволява гъвкавост в предлаганите транспортни услуги, оптимизиране на разходите и задоволяване на разнообразни транспортни и логистични нужди.

Запознайте се отблизо с ценовата листа на услугите(линк към ценовата листа от сайта), предлагани ексклузивно от Ойрокуриер за България в официалния сайт на компанията SkyNet Worldwide Express.

Поръчайте Вашата първа пратка от SkyNet Worldwide Express на телефон 0700 19 992.

Recent Posts