In За нас

Клиентите на Ойрошпед, които ползват превод за стоки от и до Гърция, вече се възползват от по-голямата мрежа на покритие и по-добрите условия за доставка на пратки. Това стана възможно след като Ойрокуриер, част от групата на Ойрошпед, разшири присъствието си на гръцкия пазар и влезе в стратегическо партньорство с местния превозвач Intertrans.

За Intertrans

Intertrans е водеща компания в Гърция с над 35 години опит в сухопътния транспорт по цял свят. В България компанията работи активно от 2004 година. Централата на дружеството е в Пирея, Гърция. Там компанията разполага и с логистичен хъб с 9 000 кв. м. площ. По-малък такъв има в Солун.

За нас е важно партньорите ни да изповядват същите ценности, които и ние – да можем да обслужваме коректно, навременно и надеждно нашите клиенти, като им предоставяме иновативни решения и разширяваме портфолиото си от услуги, споделя Явор Панталеев, прокурист на Ойрошпед във връзка с новото партньорство.

Редовна групажна линия до и от Гърция

С новият партньор в Гърция клиентите на Ойрошпед ще могат да получават и изпращат пратки всеки ден. Доставките се осъществяват в рамките на 24 часа. Удобство е наличието на пълния набор от спедиторски, логистични и митнически услуги на територията и на двете държави, което спестява време и средства на клиентите. Партньорите на Ойрошпед ще могат да работят с единен търговски представител, който да отговаря за пълното обслужване на техните пратки на териториите на Гърция и България.

 

Превоз на ADR товари в Гърция

Клиентите на Ойрошпед ще могат да се възползват от 68 товарни камиона на Intertrans, като 18 от тях са лицензирани за специални товари (ADR).

Един от сериозните сегменти в нашия бизнес е превозът на ADR товари. За да можем да предоставим пълнообхватни качествени услуги на нашите клиенти, работим изключително с партньори, които са проверени във времето, и имат необходимите лицензи и опит, за да гарантират превозът и съхранението на поверените ни стоки, споделя Николай Ночев, мениджър на Ойрокуриер.

За заявка на Вашите пратки: 02 9199 118.

Recent Posts