In За нас

Нов куриерски офис на Ойрокуриер за гр. Разград и региона бе официално открит по време на Първия национален фолклорен събор „Лудогорие”.

На 07.07.2012г. Цветалина Генчева, управител на франчайз на Ойрокуриер за гр. Разград, посрещна клиенти, приятели и колеги по стара традиция с прясно омесена питка и със заряда на българския фолклор, пренесен от местността Пчелина, където се проведе Първия национален фолклорен събор „Лудогорие”.

По време на събитието, лично управителят на Ойрокуриер и прокурист на ОЙРОШПЕД Груп, Явор Панталеев приветства гостите и обърна детайлно внимание на историята, капацитета и визията за бъдещо развитие на компанията.

Новооткритият куриерски офис ще обслужва транспортно-логистичните нужди на градовете Разград, Кубрат, Исперих, Търговище и Лозница.

Събитието бе отразено в местни медии, сред които е вестник „Гледища” – Разград. Публикацията, озаглавена „Нов куриерски офис на Ойрокуриер за гр. Разград и региона бе открит по време на националния фолклорен събор „Лудогорие”, можете да изтеглите от тук.

Recommended Posts