In За нас

Членството в SkyNet позволява на Ойрошпед груп да разшири гамата си от логистични услуги.

 

От 1 септември 2018 г. Ойрокуриер ЕООД, дъщерно дружество на Ойрошпед АД, е новият представител на международната куриерска мрежа SkyNet за България.

 „SkyNet Worldwide Express – най-голямата независима мрежа за експресни доставки в света, избра Ойрокуриер, дружеството за куриерски услуги и транспорт в България на Ойрошпед груп, за ексклузивен представител за България. През годините изградихме независима мрежа за куриерски услуги и доставки на палетни и групажни пратки в България. В рамките на Ойрошпед предлагаме решения в областта на транспорта на групажни пратки по суша, въздух и море. Куриерската мрежа за експресни доставки на SkyNet е естествена добавка към мрежата за национални експресни доставки на Ойрокуриер. Членството в SkyNet ни позволи да допълним гамата от логистични услуги на Ойрошпед, така че клиентите ни да се възползват и от висококачествени и изгодни куриерски доставки по въздух в цял свят, а скоро и от икономични доставки на пакети до 31,5 кг по суша в Европа. В ерата на все по-развиващата се електронна търговия, членството в SkyNet ни дава възможност да изпълним цялостно стратегическите си цели“, коментира Явор Панталеев, търговски управител на Ойрошпед груп.

Глобална мрежа, сигурност и опит

SkyNet Worldwide Express е уникална международна куриерска кооперация, която се състои от местни куриерски компании, работещи при спазване на общи правила заедно в мрежа. Тя се разпростира на всички континенти, като предоставя на глобалната бизнес общност бързи, надеждни и сигурни услуги за експресни доставки до почти всяка страна и територия по земното кълбо. Глобалната синергия от офиси осигурява покритие в цял свят, конкурентно време за доставка, онлайн проследяване и доказателство за доставка. Регионалните хъбове и всекидневните полети до и от най-важните градове, позиционират SkyNet като лидер в международния куриерски и карго бизнес от врата до врата.

SkyNet Worldwide Express стартира дейността си в САЩ през 1972 г. Чрез дълбокото разбиране на различните нужди на клиентите и в отговор на пазарните промени, тя се превръща в най-голямата експресна мрежа в света, която предоставя гъвкави и надеждни услуги от врата до врата. Основните хъбове на мрежата се намират в Дубай, Хонконг, Йоханесбург, Лондон, Ню Йорк, Маями, Сингапур и Сидни.

Изгодни експресни куриерски услуги в цял свят

Българският бизнес вече има още една отлична възможност бързо и удобно да изпраща и получава документални и дребни карго пратки от и до всяка точка на света. Услугите на SkyNet са стандартизирани, но кооперацията от малки и средни предприемачи позволява при определени обеми създаването на индивидуални решения според нуждите на всеки изпращач или получател на документи и пакети. Услугата предоставя онлайн проследяване в реално време, електронно фактуриране, доказателство за изпращане и получаване, както и услуги с добавена стойност.

Икономични доставки на пакети до 31,5 кг в Европа

От 1990 г. Ойрошпед изгражда и подобрява мрежата за доставки на групажни пратки по суша в Европа, до Близкия изток и страните от Централна Азия. През 2007 г. стартира първите консолидации по въздух и море, а през 2012 г. започва активно да изгражда мрежата за експресни доставки на пакети, групажни пратки и палети в България. За да е близо до клиентите, тя изгражда 60 000 кв.м офиси и специализирани складови помещения за обработка на групажните линии и складиране на стоки, като химикали, семена за посев, храни и др. Съвместно със SkyNet Worldwide Express работи над проект за осигуряване на икономични доставки на пакети до 31,5 кг по суша от и до страните в Стария континент, като България ще бъде хъб за държавите от Югоизточна Европа.

*Ценовата листа на услугите, може да видите ТУК

 

Recommended Posts