Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/euroznvj/public_html/wp-content/plugins/jupiter-donut/includes/helpers/minify/src/Minifier.php on line 227
Ойролог ЕООД ще осигури 8 нови работни места по ОП „Развитие на човешките ресурси“ | Ойрошпед
 In За нас

Ойролог ЕООД ще осигури 8 нови работни места по ОП „Развитие на човешките ресурси“

 

Преди броени месеци Ойролог ЕООД подписа Договор за предоставяне на БФП № BG05M9OP001-1.003-2898-CO1/21.04.2017 г. и стартира изпълнение на Проект „Разкриване на нови работни места в Ойролог ЕООД” по процедура № BG05M90P001-1.003 „Ново работно място 2015“ на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020.

Очаква се Изпълнението на проекта да ще продължи 18 месеца, а основните цели ще бъдат разкриването на 8 нови работни места, посредством наемането на безработни и неактивни лица, включително продължително безработни, безработни младежи до 29 г. вкл. и безработни лица на възраст над 54 г. и подобряването на устойчивата работна заетост на компанията.

За изпълнението на проекта, разговаряме с г-н Николай Ночев, управител на Еуроспед ЕООД:

„Преди време получихме информация за възможностите за кандидатстване по ОП „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020 г., по процедура „Ново работно място“. Досега не бяхме кандидатствали по тази оперативна програма. Опитът на дружеството се свеждаше само до изпълнението на Проект „Енергийна ефективност“ за саниране на една от нашите сгради.

Подготвянето на документацията и всичко останало по новия проект не беше лесна задача, но за наше щастие бяхме одобрени по процедура „Ново работно място“, споделя г-н Николай Ночев, управител на Еуроспед.

„Надяваме се този проект да спомогне за увеличаването на ефективността на квалифицирания персонал и да добавим нови, обучени кадри към екипa. Целта е да се оформи един добре работещ механизъм на работа, който следва ясни цели за растеж“, пояснява още г-н Ночев.

Освен подобряването на работата на персонала и наемането на млади хора, изпълнението на проекта е свързано с наемането на безработни лица на възраст между 29 и 54 години, които изпитват трудност в намирането на работно място. Отпуснатата сума, която е 97 508,80 лв. ще бъде използвана за осигуряването на месечното възнаграждение на всеки един от новопостъпилите на работа, както и за закупуването на една /две компютърна конфигурация и четири ръчноводими електрически колички.

Г-н Ночев отбеляза, че вече е стартирано изпълнението на Дейност 2 и 3 от проекта, а именно – наемането на безработни лица за период от 12 месеца и закупуването на обзавеждане и оборудване, свързани със създаването на новите работни места

„Също така, с изпълнението на проекта ще можем да назначим хора не само в гр.София, но и за в складовите ни бази в страната, включително и в гр.Бургас, където в момента довършваме новопостроената ни база“.

„Сигурен съм, че нашите 27 години опит до момента, са достатъчно убедителна предпоставка за успешната реализация на всички проектни дейности“.

Recommended Posts