In За нас

Ойропорт изпрати втория си кораб като корабен агент – това е плавателният съд Civarina. За поредния успех принос има усилената работа, но и партньорството с компания – Смарт Агро ООД, с която работят и други дружества от групата на Ойрошпед.

Civarina е с тонаж 2895 тона и е построен през 2008 г. Той може да пренася най-различни товари като суров нефт, газ, зърно и др. Общата дължина на Civarina е 93 метра, а ширината му е 14 метра. Средната скорост, с която се движи, е 8 възела, а газенето (дълбочината на потапяне) – 5,7 метра. Той плава под флага на Сейнт Винсент и Гренадини. В момента корабът се намира в Средиземно море, осъществяващ поредния си курс, в посока към Европа.

Първият си кораб като корабен агент Ойропорт изпрати през юни 2022 г. от Порт Варна, откъдето оперира.

Чрез навлизането в сектора на корабното агентиране Ойрошпед чрез Ойропорт продължава да се развива успешно, като се позиционира амбициозно в още един ключов сегмент. И в него желанието ни е да предлагаме с професионализъм цялостно обслужване на нашите клиенти.

За повече информация относно услугите на Ойропорт, може да се свържете с Петър Петров – 08885/29 78 93, p.petrov@europort.bg

Recent Posts