In За нас

За трета поредна година ОЙРОШПЕД участва във  Форум „Кариери“, организиран в три последователни дни (20 до 22 март) от Икономически университет – Варна. Тази година събитието събра рекорден брой работодатели от различни сфери на икономиката. Студентите имаха възможността да се докоснат до дейността на организациите и да научат повече за свободните работни позиции.

Всяка година след участието си в събитието компанията привлича амбициозни млади стажанти, които често стават постоянна част от екипа ѝ. Всеки един от стажантите прекарва по месец в компанията, като целта е запознаване с дейността на всеки отдел във фирмата. Така, след като премине през всички основни дейности в организацията, стажантът придобива представа за цялостната структура и сам преценява в коя област би искал да се развива. Досегът с тези млади, амбициозни хора е една от основните причини участието на Ойрошпед във Форум Кариери да се превърне в традиция.

Нашата компания винаги е споделяла убеждението, че връзката между образование и бизнес формира реалистична бизнес среда, насърчава съществуването на реален трудов пазар и създава бъдеще за младите хора в България. Това е и основната причина ОЙРОШПЕД да предоставя възможности за адекватни стажове за младежи.

Recommended Posts