АЗИЯ ХОЛИДЕЙЗ

Азия Холидейз ООД е лицензиран туроператор и турагент, чийто фокус са нуждите и потребностите на българския турист от екзотични пътувания, откриване и преоткриване на нови светове и емоции.

Азия Холидейз ООД е дъщерно дружество на ОЙРОШПЕД АД. Вдъхновението за нейното създаване идва от мисълта за човека и всичко онова, което би могло да обогати живота му.

ОЙРОШПЕД Груп ежедневно транспортира товари, пратки и писма до всяка точка на света. Идеята да „пренесе” и човека до различни красиви места на Земята вече е една реализирана мечта. В партньорство с ITA Transworld Reisen GmbH, Азия Холидейз ООД организира индивидуални и групови пътувания до едни от най-привлекателните точки на АзияТайланд, Шри Ланка, Индонезия – Бали, Малайзия – Куала Лумпур, Виетнам, Лаос, Камбоджа, Китай, Индия и Дубай; до екзотичните места на Африка – Кения и Занзибар; до Малдивски и Сейшелски острови, остров Мавриций, Доминиканска Република; до цяла Европа и най-посещаваните Балкански страни – Гърция, Турция и Хърватска. Колкото и екзотика да има по света, Българската природа, лечебни извори и китни местенца, си остават предпочитано място за отдих и почивка. Затова Азия Холидейз организира престои в добрите спа, морски и планински хотели на България.

За далечните дестинации се доверяваме изцяло на и опита и професионализма на нашия партньор ITA Transworld Reisen GmbH, опериращ на немския пазар от 1989г. и наложил се като един от туроператорите с най-добри цени, атрактивни пакети и изградени добри контакти в посрещащите страни. Чрез него работим в тясно сътрудничество с най-изявените оператори на световния туристически пазар: Dertour, Thomas Cook, Neckermann, Meier’s Weltreisen, Tui, Its, Fti Touristik и други.

1592 София,
бул. Христофор Колумб 56
тел: 0700 19992, (02) 9199 261
факс: (02) 9199 369
моб: 0889266191
www.asia.bg
е-mail: asia@asia.bg