In За нас

Ойрошпед Груп и тази година изненада служителите си като организира коледно-новогодишно парти за техните деца. Идеята на ръководството бе да отбележи идващите празници със своите колеги и техните наследници, като създаде едно вдъхновяващото и незабравимо изживяване.

За тази цел бяха организирани игри, в които родители и деца заедно запретнаха ръкави. Изработена бе и тематична торта. Голямата изненада на събитието бяха дядо Коледа и Снежанка, които раздадоха много подаръци.

„Радостни сме, защото успяхме да предизвикаме усмивките на нашите колеги. Това е едно от най-смислените събития, които сме организирали в тяхна чест и като благодарност за усилията, които полагат в обслужването на клиентите и партньорите на компанията. Нужно е много малко, за да посееш щастието.“, коментират от Ойрошпед.

 

“Ойрошпед” е основа през 1990 г. и е първото частно дружество в България за услуги в областта на спедицията, логистиката и транспорта. Към днешна дата дружествата от групата покриват пълния спектър от услуги в сектора. Компанията е представител на световни организации в областта на куриерските услуги. На територията на Европа и Близкия Изток, Ойрошпед Груп разполага с добре развита материална база, като същевременно с това осигурява гъвкава логистична мрежа за превоз на комплектни и групажни пратки до всяка точка на света.

Recommended Posts