In За нас

Успешен старт за ОЙРОШПЕД Москва през новата 2022 година!

 

След като изпратихме една много особена и несигурна 2021 г., беше трудно да застанем зад твърди прогнози за това, което ни очаква през 2022 г. Затова сме изключително доволни, че днес имаме възможност да споделяме добри новини от екипите на Ойрошпед.

Годината започна изключително успешно за Ойрошпед Москва и превозите от Русия. Само през януари успяхме да реализираме двоен скок в отпътуванията на групажни камиони в сравнение със същия период на миналата година. Регистрирахме и огромен брой цели товари в посоките:

Русия – Сърбия

Русия – България

Русия – Германия

 

С какво друго можем да се похвали логистичния ни бизнес в Русия?

В раздел ново: Успешно развиваме групажната си линия Русия – Грузия, която стартира с едно отпътуване месечно. Очакваме в близко бъдеще резултатите от новата линия да реализират своя потенциал и да допринесат за успешните търговски връзки на клиентите, които я ползват. Групажните пратки от Москва до митнически склад в Тбилиси отпътуват всяка трета седмица от месеца. Както и в други посоки, предлагаме целево събиране на пратки от различни части на Русия, които да бъдат обработени и изпратени до съответни адреси в Грузия.

И още: Продължаваме да работим успешно и в много други посоки, каквито са Иран, Чехия, Полша, както и останалите страни от Балканите.

 

Какво планираме по отношението на превозите в Русия?

Тази година плановете ни предвиждат увеличаване на вътрешните превози в Русия, както и допълнително развитие на складовата ни логистика в Москва. Тези две стъпки ще ни позволят да осигурим още по-добро обслужване на клиентите в региона.

ОЙРОШПЕД продължава да бъде надежден партньор в превозите на групажни товари и цели товари от Русия към Европа и света. Актуално разписание за товаренията ни, можете да получите на служебният ни имейл: balkans@eurosped.bg или като се свържете с нас по телефона:

Recent Posts
Групажна линия Техеран - София - Техеран