In За нас

Ойрошпед с нов партньор за групажната линия до Иран

Поради повишения интерес към дестинацията Иран, Ойрошпед привлече като партньор към групажната си линия местния спедитор Arsen Farabar Pars. По този начин Ойрошпед Груп повишава качеството на услугата си и клиентите й могат да се възползват от бързи и сигурни доставки на своите пратки не само до Техеран, но и на територията на цялата държава.

Компанията Arsen Farabar pars е с офиси в Техеран и Базарган и е избрана поради опита си на пазара, гъвкавостта й при обслужването на пратките и екипа й, който е съставен от млади професионалисти.

Групажната линия ще оперира всяка сряда. Камионите ще отпътуват от склад в София в 17.00  часа. Заявки се приемат до 4 дни преди датата на отпътуване.  Стоката ще бъде доставяна в Техеран терминал Шахриар в рамките на 7-8 дена. За да съдейства на клиентите си екипът на Ойрошпед груп е разработил преференциални условия за доставка на палети със стандартни както и нестандартни стоки до Иран като при по-големи количества са предвидени и допълнителни отстъпки.

Групажната линия до Иран – Техеран се радва на изключителна популярност след клиентите на дружеството от България и Европа. С тази услуга Ойрошпед Груп затвърджава позициите си на водещ спедитор и логистик до дестинации в близкия Изток и държавите от бившия Съветски блок. Иран е предпочитана точка и за достъп до редица азиатски държави.

Най-често доставките са към градовете:

– Техеран
– Базарган
– Джолфа
– Табриз
– Орумие
– Исфахан
– Машхад
– Шираз
– Асалуйе
– Бандар Анзали
– Бандар Аббас
– Бандар Имам Хомейни.

 

За Иран

Иран е една от 10те най-големи икономики в света с население от над 75 милиона души, тя е 17-а в света по територия. Икономиката се развива изключително динамично (основно поради наличието на огромни залежи от нефт).

Заявете своите пратки до Иран:

За повече информация и заявки за транспорт може да се обръщате към Емилия Стоянова от екипа на Ойрошпед на тел. 359 2 9 199 112 или на 089 561 88 58 e.stoyanova@eurosped.bg.

 

Recommended Posts
Явор Панталеев - посещение в Турменистан