In За нас

По суша, вода и по въздух, а вече трета година в страната като куриери, покриваме цялата гама от логистични и спедиционни услуги, не само на куриерски пратки, но и на палети и частични партиди по вноса, износа с Европа и света, както и вътре в страната.

Ние сме неутрален спедитор с приоритет към малкия и средния бизнес. Създадена е гъвкава логистична кореспондентска мрежа със средни, но и изключително активни фирми в Европа и света.

На всеки наш партньор (франчайзополучател) предлагаме обучение във всички направления в структурата на фирмата с цел запознаване с екипа и създаване на търговски и спедиционни умения. На всеки партньор се инсталира специално за нас създаден софтуер за цялата гама от спедиционни услуги. Зад гърба си имате името на ОЙРОШПЕД АД, ползвате всички наши лицензи, разрешителни и привилегии. Ние ще се погрижим за популяризацията на Вашия обект като наше представителство на местно ниво и ще го посочим като такова и във фирмения ни уеб сайт.

Каква е целта ни?

Целта ни е да увеличим броя на офисите, предлагащи нашите услуги, като разширим партньорската си мрежа. Вярваме, че ще постигнем тази цел чрез подходящо партньорство и сътрудничество.

Идеята ни е да печелим заедно!

Вариантите на партньорство са два, като и при двата трябва да има фирма с изградена инфраструктура и няма нужда от допълнително инвестиране.

При единият вариант, т. нар. Точка за предаване и получаване на пратки, е необходимо да има търговското помещение трябва да е ремонтирано, на оживено и достъпно място, както за клиенти – пешеходци, така и за транспортни средства. Задължително е да има статичен IP адрес и компютър, телефон, касов апарат отговарящ на всички изисквания за експлоатация и с възможност да се включат още две групи. Обособено работно място. При този вариант Договорът е само за партньорство без разнос.

Вторият вариант е Договор за партньорство с включен разнос. Към изискванията, които са описани по-горе, трябва да има претоварна техника (транспалетна количка и електро- мотокар; възможност за претоварване на палета).

Моторно превозното средство: вид – автомобил, пикап или по-голям товарен камион (минимален полезен товар 1.5т), съобразен с обема на пратките. Състояние – пълна техническа изправност, да отговаря на ЗДП (Закон за движение по пътищата).

Предимство биха имали обучени куриери и спедитори, които се стремят към самостоятелно фирмиране.

Какво очакваме от Вас?

От Вас ще очакваме да успеете да намерите потенциалните клиенти във Вашият регион и да ги спечелите дълготрайно, като предлагате услугите ни професионално и лоялно.

Вашата печалба ще представлява процент от стойността на всички услуги, извършени във Вашия офис (приемане / доставяне на пратки). Приходите Ви ще зависят изцяло от Вас – от инициативността и активността Ви в посока идентифициране и привличане на клиенти и способностите Ви да приложите на практика нашия опит за качествено обслужване. Ако се справяте добре с работата си, Вие ще можете да превърнете партньорството си с ОЙРОШПЕД Груп в печеливш бизнес.

В случай, че отговаряте на условията за франчайзополучател на ОЙРОШПЕД Груп и проявявате интерес към предложението ни изпратете имейл на : management@eurosped.bg

Recommended Posts