In За нас, Регулации

Екип от Еуроспед почете на място годишнината на иранския ни партньор

 

През октомври партньорът ни от Иран Arsen Farabar Pars отпразнува своя пети рожден ден. На празненството присъстваше екип от Еуроспед ООД в лицето на Явор Панталеев – председател на борда на директорите на ОЙРОШПЕД, Николай Ночев – управител на Еуроспед и Ойрокуриер, Емилия Стоянова – ръководител направление Иран и Виолина Коцева – ръководител немски отдел.

Събитието беше повод да си припомним с колегите началото на съвместната ни работа, съвпаднало с раждането и на Arsen Farabar Pars и извървения заедно до днес път, който можем да опишем с мотото на иранския ни партньор – „Доставяме доверие през границите“. С радост можем да констатираме, че партньорството ни с Arsen Farabar Pars продължава да е ползотворно и за това доказателство е както постепенното увеличаване на обема на седмичния трафик по редовната ни групажна линия до и от Иран, така и нарастващият интерес от клиенти, които ни се доверяват за транспорта на стоките си към и от 10-ата по големина икономика в света.

Освен поздравителните адреси по повод 5-ата годишнина на Arsen Farabar Pars, Явор Панталеев връчи на нашите партньори и сертификат за притежание на истинска звезда, наречена Арсен.

Ако искате да научите повече за групажната ни линия до и от Иран и за развитието ѝ през годините, прочетете интервюто с Емилия Стоянова тук.

 

.     

Recommended Posts