In За нас

Както вече ви информирахме, преди малко повече от месец направихме първа копка на новия групажен склад на Ойрошпед в София.

Сега с радост можем да добавим, че след безупречна организация по транспорт от Ниш, Сърбия до София, през изминалата седмица разтоварихме 16 камиона със стоманобетонови елементи за строежа на склада. Това е важен момент в изграждането на конструкцията, предвидена за първия етап от строежа. Тя ще бъде  с площ от 1 100 кв. м., които в последствие ще бъдат разширени до 4 000 кв. м.

В края на седмицата пристигна и впечатляващият извънгабаритен товар с покривни греди с размери 28 метра дължина, 2,55 метра широчина и 4 метра височина, тежащ цели 60 тона.

Строежът на склада върви успешно и в срок като отговорно можем да заявим, че той отговаря на всички съвременни изисквания за строителство на логистични площи. Затова и отделяме необходимото внимание на всеки момент от логистиката на елементите и изграждането.

 

 

 

 

 

 

 

Новият ни групажен склад се очаква да обслужва приоритетно международните транспортни услуги на Еуроспед. Важна част от склада е изграждането на бърза структура вход-изход за чувствително облекчаване на трафика и натоварването и оптимизиране на логистичните процеси.

Повече за новия групажен склад на Ойрошпед прочетете в нашата статия.

Recent Posts