In За нас

Стартира строежът на новия склад на ОЙРОШПЕД в гр. Русе. Чрез тази инвестиция, разширяваме вече съществуващите си площи в града и увеличаваме логистичния капацитет за големите си клиенти в областта на агробизнеса и не само. “Целта ни е да подобрим логистичното и спедиционно обслужване на територията на България, както и да отговорим на увеличения стокообмен с Румъния” сподели Стоян Стоянов, изп. директор и основател на ОЙРОШПЕД.

Проектът предвижда построяването на базата да се случи на два етапа като първият се очаква да бъде завършен в средата на 2018 г. Това, от една страна, ще позволи обработването на голям брой заявки и превозни средства, успоредно ще позволи съкращаване на времето за товарене и разтоварване. Планираните площи са достатъчни, за да отговорят на растящите нужди на българските и международни компании, които оперират в тази част на България и осъществяват дейност с близки държави като Румъния, Молдова и др.

Нов високотехнологичен склад за химически продукти, семена и др. промишлени стоки

С цел разширяване на капацитета ОЙРОШПЕД инвестира в изграждането на новите 6 000 кв.м. складови площи. Логистичната база ще отговаря на най-високите стандарти в сектора за съхранение на химически продукти. Това е в отговор, както на нуждите на клиентите и партньорите на ОЙРОШПЕД, така и на растящия износ към други страни от и извън ЕС.

Близостта на Русе до пазарите на Румъния и Молдова предоставя възможност на български фирми и такива от други държави да се възползват от бързи доставки (1-2 работни дни) до цяла Румъния, както и от възможността да продават своите стоки на регистрирани по ДДС купувачи без да начисляват ДДС съгласно разпоредбите на Директивата за ДДС на ЕС.

ОЙРОШПЕД с над 41 000 кв. м. застроена площ

Дружеството на ОЙРОШПЕД е пионер в спедицията и логистиката вече 28 години и се стреми да предостави качествени решения на своите клиенти. Част от тази политика е изграждането на складови площи на територията на цялата страна. Инвестиционната програма на групата е разработена с цел да отговори на нуждите на местния бизнес и да осигури бързина на доставките, оптимизирани ценови условия и високи стандартни при съхранението и транспортирането на стоките.

Общата застроена площ на дружеството в 7-те най-големи градове в страната става 41 000 кв. м. Завършваме и още един проект за разширение с 3 000 кв.м. в Стара Загора.

В помощ на българския бизнес

С инвестициите, които прави, ОЙРОШПЕД груп доказва отговорното си отношение към българския бизнес и улеснява връзката му с атрактивни международни пазари, така че клиентите да могат да реализират иконимия от мащаба. Свободният пазар и добре преценената предприемчивост на българския бизнес, допринасят за развитието на логистичния и спедиторски бранш в страната ни и осъществяването на подобни проекти, сподели Стоян Стоянов, управител на ОЙРОШПЕД.

Recommended Posts