In За нас

На 6 юли 2023 г. беше направена първа копка на новия групажен склад на Ойрошпед в София. В присъствието на изпълнителния директор Явор Панталеев и управителя на Еуроспед и Ойрокуриер Николай Ночев, започна първият етап от строежа  с площ от 1 100 кв. м, който ще бъде разширен до 4 000 кв. м.

Пожелаваме си успех в това начинание, което ще ни помогне да повишим качеството на предлаганите услуги и е поредната стъпка към развитието на компанията, сподели Явор Панталеев. Повишените обеми до Каспийския регион и Близкия изток са причината да целим по-голям обем складови площи, които да можем да предоставим на нашите партньори и клиенти, допълни той.

Новият терминал ще обслужва приоритетно международните транспортни услуги на Еуроспед. Важна част от склада е изграждането на бърза структура вход-изход, която ще облекчи чувствително трафика и натоварването и ще оптимизира логистичните процеси. Складът отговаря на всички съвременни изисквания за строителство на логистични площи.

Складът ще работи също така и за вътрешните куриерски и палетни линии на Ойрокуриер.

На територията на България Ойрошпед Груп разполага  с модерни логистични терминали в София, Пловдив, Стара Загора, Лясковец, Русе, Варна и Бургас. Логистичната група предлага цялостни решения за фирми от различни отрасли, прилагайки най-съвременните технологии за съхранение на различни стоки и управление на склада, чрез собствена софтуерна система. Ойрошпед Груп разполага със собствени складови бази и на територията на Сърбия. Общата застроена складова площ е над 100 000 кв.м.

Повече за логистичните терминали и предлаганите във всеки един услуги, можете да прочетете тук.

 

Recent Posts