In За нас

ОЙРОШПЕД получи разрешение строеж на своята втора база в град Русе. Чрез новия склад, компанията разширява вече съществуващата си база в града. Това е поредната инвестиция, която дружество от групата Ойрошпед прави с цел подобряване на логистичното обслужване на клиентите.

Постоянно следим инвестициите и развитието на нашите клиенти и се стремим да предоставим качествени решения в областта на транспорта и логистика, които да улесняват техния бизнес, коментира Явор Панталеев, търговски директор на групата. Новата складова база е породена от една от необходимостта от разширяване на логистичните площи в града, но от друга страна – от желанието ни да подобрим чувствително логистичните потоци на клиентите ни, да съкратим сроковете на доставка и да ги улесним в техния международен бизнес.

Инвестиционният проект

Проектът предвижда построяването на базата да се случи на два етапа като първият се очаква да бъде завършен в края на 2018 г. Сградата ще е с площ от 6 000 кв. м. на височина от 12 м., с 20 рампи, пригодена за стоки, които изискват голямо внимание при съхранение. Това от една страна ще позволи обработването на голям брой заявки и превозни средства едновременно, успоредно ще позволи съкращаване на времето за товарене и разтоварване. Планираните площи са достатъчни, за да отговорят на растящите нужди на българските и международни компании, които оперират в тази част на страната и осъществяват дейност с близки държави.

 Модерно оборудване и висока сигурност на съхраняваните стоки

Складовете и транспортните услуги отговарят на най-високия стандарт за съхранение и сигурност, изпълняващи и надминаващи законовите изисквания. Складовите бази са предмет на множество одити от държавни, международни институции, както и от самите ни клиенти, като сме доказали многократно 100% изпълнение на изискванията за здравословни условия на труд, сигурност, безопасност и качество, които често надвишават законово определените.

Благодарение на отделните складове в Русе, Ойрошпед има възможността да обслужва и съхранява  различни по вид стоки, сепарирани и защитени една от друга, като например: санитарни изделия за бита, храни, машини и части за тях, торове за земеделието, семена и препарати за растителна защита, промишлени стоки и други.

Достъп до румънския пазар

Чрез новата логистична база в Русе, ОЙРОШПЕД предоставя бързо и качествено обслужване на все по-растящия стокообмен между румънския и българския пазар. Компаниите, които оперират в двете държави, ще имат възможност по-сигурно, качествено и изгодно да осъществяват логистиката на стоките си.

Нови възможности за бизнеса в региона

Изграждането на новата складова база в Русе ще позволи на компаниите, които имат интереси в региона на Русе да разчитат на една от най-добре развиващите се логистични мрежи в страна. В Ойрошпед постоянно следим развитието на нуждите на бизнеса и работим в тясно сътрудничество с местните компании в регионите, в които оперираме, за да подкрепяме тяхната експанзия в други области или държави.

Бързина на доставките

Изграждането на новата складовата база в Русе е естествен процес в осигуряването на навременни доставки по суша и вода. Компаниите от българска и румънска страна, както и от цяла България, ще могат да се възползват от по-съкратените срокове при обработката и доставката на техните пратки в региона. Поради стратегическото разположение на склада, пратките между България и Румъния могат да се доставят само в рамките на 24 ч.

Възможности за по-лесно навлизане на български компании в Румъния и не само

Близостта на базата до Румъния ще позволи на български фирми да се възползват не само от румънския пазар, но и от общия европейски. ОЙРОШПЕД предлага бърза спедиция на палетни пратки и до Молдова, Украйна и Унгария и редица други страни.

В ОЙРОШПЕД вярваме, че чрез разширяването на базата в Русе, подобряваме външно-икономическите взаимоотношения на страната и стимулираме вътрешното ни икономическо развитие и растеж. Това ще даде възможност за развитие на търговията между България и Румъния и утвърждаване на бизнес отношнията между двете страни.

Близост до порт терминалите във Варна и Бургас

Складовата база в Русе позволява и осъществяването на бърза връзка с морските терминали във Варна и Бургас, където Ойропорт (дружество от групата Ойрошпед) осъществява морски транспорт с контейнери от и до множество дестинации в цял свят. По този начин улесняваме достъпът до изгодния морски транспорт, както и екологични транспорти по река до Европейски пазари по река Дунав.

 Нови работни места

Инвестицията в складовата база изисква наемането и обучаването на нови логистични специалисти в Русе.

С тази инвестиция ОЙРОШПЕД груп за пореден път доказва отговорното си отношение към българския бизнес и улеснява връзката му с атрактивни международни пазари, така че клиентите ни да могат да реализират иконимия от мащаба. От Ойрошпед знаем, че това е важно за конкурентоспособността на клиентите и партньорите ни.

При нужда повече информация за цените и услугите ни, екипът ОЙРОШПЕД с удоволствие ще отговори на всички Ваши запитвания за актуални транспорти за внос и износ.

Обадете ни се на тел: 0700 19991

е-mail: logistics@eurosped.bg

 

 

Recommended Posts