In За нас

Разширение на площите за складиране на хранителни стоки в склад Стара Загора

Поради увеличаващото се търсене на площи за складиране на хранителни стоки от Ойрошпед подадохме заявление и от средата на миналия месец получихме разрешение от Община Стара Загора за промяна на предназначението на част от склад за промишлени стоки със застроена и разгъната застроена площ 839,23 кв.м в склад за ХРАНИТЕЛНИ СТОКИ.

По този начин складът ни в Стара Загора предлага допълнителни площи за улесняване на съхранението и търговията с хранителни стоки както в страната, така и в Европа. Ползватели на складовите площи са местни компании, които осъществяват експортна дейност в чужбина, или дистрибуция в цялата страна, или международни компании, които обслужват региона на Южна България.

 

Разполагаме с удостоверение за съхранение и манипулация за хранителни продукти за хора и животни, а ежедневните групажни линии на Ойрошпед осигуряват допълнително предимство на нашите клиенти, които искат да ползват базата в Стара Загора, коментират от местния офис на компанията.

 

Модерната логистична база се намира в непосредствена близост до автомагистрала Тракия на обща площ от 8 000 кв.м. с четири основни складови помещения. Сградата покрива най-високите стандарти за съвременните и безопасни логистични центрове. Обемът на базата позволява складирането на над 7 000 палетоместа, което е отлично решение за фирмите в региона или за тези, които имат нужда от междинни хъбове при транспортирането а техните стоки. В складовата база е монтирана чисто нова стелажна система, с 3 864 палетоместо с палета с размери 120х80 см. и 2 903 палетоместа за палета с размери 120х100 см.

Освен складова логистика в Стара Загора клиентите могат да получат куриерски и спедиторски услуги, както и в митническо представителство в обществен временен склад под митически контрол.

Очакваме и вашите предизвикателства! Потърсете ни за повече информация тук: 088 599 0270; е-mail: stara.zagora@eurosped.bg

Recent Posts