In За нас

Радваме се да ви съобщим, че към нашия списък с партньори се присъединява World EX – една от водещите грузински фирми за спедиция и логистика. Нашите клиенти могат да се възползват от редовните износни линии от цяла Европа през България до Грузия, Армения и Азербейджан. Пратките се групират в София и Бургас, от където се транспортират ежеседмично до Тбилиси и от там до всеки град в трите кавказки страни.

ОЙРОШПЕД извършва и износ на групажни пратки и цели товари от Грузия, Армения и Азербайджан по запитване. За повече информация, можете да се свържете с нас на телефон 0700 19991.

Стратегическото разположение на Грузия е изключително благоприятно за транзитни пратки. Грузинските пристанища – Поти и Батуми се считат за врата към Кавказките страни: Грузия, Армения, Азербейджан.

Пристанище „Поти“

С общо 15 корабни места, включително и терминал за течни товари, общи товарни терминали, терминали за контейнери, фериботен терминал на дребно, мултифункционални терминали, RO-RO терминали и други.

Пристанище „Батуми“

С общо 11 корабни места, включващи: Нефтени терминали, фериботен терминал на дребно, терминал за контейнери, карго терминали и много други.

Съвместно с нашият партньор World Ex сме изградили регулярни железопътни превози от Поти до Централна Азия. Добре обучени и опитни колеги се занимават с организацията на пристанищната спедиция, претоварването, укрепването, сигурността и митническите транзитни формалности в пристанището, след което стоките заминават за своите дестинации в Централна Азия (като Казахстан, Тюркменистан, Узбекистан, Афганистан, Киргистан, Монголия) чрез железопътен превоз и ферибот през Каспийско море.

Организираме превоза на тежи и извънгабаритни товари до Кавказ и държавите от Централна Азия и всични свързани с това операции.

Екипът ни с удоволствие ще отговори на Ваши запитвания за актуални транспорти за внос и износ.

А за улеснението на нашите клиенти предлагаме още:

  • Митническо представителство и складиране
  • Карго застраховане
  • Складиране на опасни (ADR) товари
  • Комисиониране
  • Куриерски услуги в България
Recommended Posts