In Uncategorized @bg

“За да бъде успешна една спедиция, тя трябва да се развие многопосочно в бързи и кратки срокове. Не можеш да кажеш на клиента, че компанията ти може да вози само сухопътни пратки. Важно е да имаш цялата гама от услуги – по вода, въздух и суша”, коментира изпълнителният директор на ОЙРОШПЕД Стоян Стоянов, в интервю за България 24.

“Лесно е да се докарат 20 тона, но е далеч по-трудно да се докарат 20 килогарама. Истинското предизвикателство е обединяването на исканията на 30-40 клиента  в една товарна единица, било то камион или сам0летен контейнер. В момента ОЙРОШПЕД пътува от всяка страна в Европа двупосочно и няколко пъти седмично, работим и с Азия по море и по въздух.

Уникалното при нас е, че работим със собствени бази. Когато работиш в склад под наем, ти не можеш да го направиш специализиран за съхранение на специфичен тип опасни товари товари, био продукти и други. За да се съзаде един такъв склад трябват много средства. ОЙРОШПЕД разполага със специализирани складове, оборудвани с висококачествено и покриващи всички изисквания”

Recent Posts