In За нас

Стоян Стоянов, изпълнителен директор на ОЙРОШПЕД ще вземе участие в благотворителната инициатива на „Бъдители“, която ще гостува на Университета за национална и световно стопанство (УНСС) в катедра „Икономика на транспорта и енергетиката“ Събитието ще се проведе на 14-ти декември (четвъртък) от 10:30 часа в зала П034 на университета. Темата на лециите ще бъде „Спедиция, логистика и висока ефективност“ пред студентите ще говорят още Биляна Панталеева – бизнес обучител и основател на „Бъдители“ и Явор Панталеев – търговски директор на ОЙРОШПЕД.

За този период от време „Бъдители“ са гостували на над 30 училища и университети, където са се срещнали с около 3000 млади хора. Според лекторите в благотворителна инициатива „Бъдители“ личният пример в дома, училището, университета и обществото като цяло, е най-важен за младите хора. Именно той води до продуктивни действия и поемане на отговорност, чрез които се изграждат мотивирани и можещи личности. Инициативата е създадена преди две години, а доказателство за това колко ценен е личният пример е силния интерес към събитията.

Университетът за национално и световно стопанство (УНСС) е призван да формира високообразовани личности, които да водят обществото към един по-съвършен и хуманен свят. Именно за това УНСС избра лекторите от благотворителна инициатива „Бъдители“, които ще дадат на студентите ценни съвети от реалната бизнес практика, което ще даде висока добавена стойност на учебния процес.

Инициатива „Бъдители“ обединява екип от професионалисти в различни области, които случват целите си, като в ежедневието действат с желание и постоянство. Те са личности, които работят със сърце това, което искат, давайки висока добавена стойност на обществото. Един от най-силните мотивационни похвати за действие е реалният пример на желаната професия, на желания живот, на желаното поведение.

 

Повече информация можете да откриете на сайта на „Бъдители“: www.buditeli.bg и на Фейсбук страницата на инициативата: https://www.facebook.com/buditelite.bg

Recent Posts