In За нас

Групажната линия Австрия – България е първата линия за превоз на товари от и за Австрия на спедиция ОЙРОШПЕД, т.е. развива се още от 1990 година. Вече сме стигнали до там, че е достатъчно клиентът товародател просто да каже, че има пратка от Австрия за България, например, и ние организираме всичко останало. Свързваме се с изпращача, уточняваме всички параметри на пратката – размери, килограми, брой палети, съдържание на пратката, специфики на товарене и разтоварване, готовност за взимане на пратката. Последната се товари на международен групажен камион и пристига на терминал ОЙРОШПЕД в София. Със съдействието на клиента пратката може да се комисионира в нашия склад и се препраща до различни предварително указани точки в България. Често се случва да се обадим на клиент, за да го уведомим, че стоката е пристигнала, а той дори не е очаквал тя да е готова за товарене.

Партньорската ни мрежа в Унгария прави възможна 24 часова доставка за големи търговски вериги в България. Правим и фиксирани доставки до моловете в цялата страна на текстилна конфекция. Поради големия стокооборот организираме ежедневни отпътувания от Унгария (без четвъртък). С това създаваме и повече възможности за транспорт на пратки и на малките и средни клиенти в страната.

Много от овкусителите за хранително-вкусовата промишленост се внасят от Словения, а ние организираме транспорта. Също така голяма част от пратките, които пристигат по море до Копер от САЩ, Китай, Индия са превозвани от нас за България. По тази линия транспортираме кожи и платове за производство на тапицерии за цялостен салон на известни марки автомобили. След като тапицериите се ушият в България, връщаме готовата продукция в Словения.

Виж повече:
Търговски вестник, брой 42 (444)
Софийска търговско-промишлена камара

Recommended Posts