Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/euroznvj/public_html/wp-content/plugins/jupiter-donut/includes/helpers/minify/src/Minifier.php on line 227
Услугите на международната куриерска фирма SkyNet Worldwide Express вече се предлагат в клоновете на БУЛПОСТ | Ойрошпед
 In За нас

В 8 регионални града в България клоновете на Български пощи БУЛПОСТ ще предлагат услугите на международната куриерска компания SkyNet Worldwide Express, на която ОЙРОКУРИЕР е оторизиран агент за България.

 

SkyNet Worldwide Express e сред водещите куриерски мрежи в световен мащаб. Отличава се с отлично развита в над 200 държави, изгодни условия за изпращане и получаване на пратки, високо качество и сигурност при управлението на пратките. Мрежата на SkyNet Worldwide Express има над 1 000 офиса по света и извършва куриерска дейност на 7 континента в над 200 държави. Компанията притежава над 35 години опит в сферата на пратките и логистиката, предоставяйки пълен набор от куриерски услуги.

 

С новата услуга клиентите на Булпост ще могат да се възползват изпращане и доставки на документи пратки и пакети но 31,5 кг. при изключително конкурентни тарифи за експорт и импорт. Всеки клиент има достъп до интегрирана онлайн система за проследяване на пратките. Това позволява непрекъснато наблюдение, което оптимизира ценното клиентското време.

Услугите са разработени, за да отговорят на очакванията както на бизнес клиенти, така и на частни лица.

 

„Вярваме, че съвместната ни работа с БУЛПОСТ ще улесни максимално всички нашите клиенти в България, споделя Георги Ангелов, търговски директор на SkyNet за България. По този начин както крайните потребители, така и наши бизнес клиенти, ще могат да се възползват от предимствата, които предлага мрежата на SkyNet. Целта на българския екип на компанията е да удовлетворяваме техните нужди за сигурни международни куриерски услуги на изключително достъпни цени.“

 

Клиентите на Булпост ще могат да се възползват от мрежата на SkyNet в следните офиси в страната:

Благоевград

Адрес: бул. Св. Св. Кирил и Методи 18

Бургас

Адрес: ул. Стефан Стамболов № 43

Варна

Адрес: бул. Владислав Варненчик 3-5

Велико Търново

Адрес: ул. Стефан Стамболов 59

Плевен

Адрес: ул. Възраждане 3, Централна поща

Пловдив

Адрес: ул. Иван Рилски № 7

Русе

Адрес: ул. Пирот, Централна поща

Стара Загора

Адрес: ул. Св. Княз Борис I №79

София

Адрес: ул. Гурко 7

Recommended Posts
Обучение на служителите на Ойрошпед