In За нас

За втора поредна година ОЙРОШПЕД взе участие във Форум „Кариери“, организиран от Икономически университет – Варна на 5-7 април 2017 г. Целта на събитието е да се съберат на едно място фирми от различни сфери, които предлагат на студентите стаж или работа в различни направления от икономиката.

Форумът бе добре организиран с участието на редица фирми и студенти. На него  присъстваха  Георги Иванов – търговски директор на Ойропорт ООД,  Кристина Кирякова – спедитор морски транспорт на  Ойропорт ООД,  Милкана Господинова – мениджър човешки ресурси на Ойрошпед и  Петър Петров – митнически брокер на Ойропорт ООД.

„Бяхме много приятно изненадани, когато разбрахме, че част от студентите са изпратили автобиографиите си още преди събитието. Това ни показа, че все повече студенти са запознати и имат интерес към дейността на ОЙРОШПЕД.“, казва Милкана Господинова.

Всяка година, ОЙРОШПЕД избира трима студенти за своята стажантска програма, която се провежда през юни, юли и август в Ойропорт Варна. Всеки един от младежите прекарва месец в компанията на нашия задружен екип като целта е да се запознае с дейността на всеки един отдел на фирмата ни. Преминавайки през всички сектори в логистиката, стажантът придобива представа за цялостната дейност на фирмата и може да прецени за себе си в коя работна сфера би искал да се развива занапред.

Връзката между образованието и бизнеса е много важна част от формирането на реалистична среда за развитието на младите хора. ОЙРОШПЕД ще продължи да взаимодейства и подкрепя  университетите и студентите в България чрез своите стажантски програми.

Recent Posts