Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/euroznvj/public_html/wp-content/plugins/jupiter-donut/includes/helpers/minify/src/Minifier.php on line 227
Явор Панталеев с вдъхновяваща лекция за спедиция и логистика пред студенти от ВТУ „Тодор Каблешков“ | Ойрошпед
 In За нас

1

На 03.10.2016г. (понеделник)  от 10:30 ч. по покана на Нина Димитрова – мениджър на кариерния център на висшето транспортно училище гостува Явор Панталеев – търговски директор на ОЙРОШПЕД.

2

Явор Панталеев стартира лекцията си с представяне на идеите на благотворителна инициатива „Бъдители“, в която е постоянен лектор и продължи с историята за това как е открил своето призвание в спедицията и логистиката с ОЙРОШПЕД. Пред студентите той разказа колко е важно да открият професията, която харесват, как да бъдат високоефективни и създаващи добавена стойност, как да разпознават и избират най-удовлетворяващия работодател в областта на транспорта и логистиката.

3

Присъстващите в аулата на ВТУ „Тодор Каблешков“ научиха още колко са важни международните стандарти на ISO, как да управляват риска, за непрестанния обмен между успешна кариера и личностно развитие.

Recommended Posts