In За нас

13775760_1223245871038976_5143185840677280619_n

ОЙРОШПЕД е логистична организация, която се стреми към организационно съвършенство и партнира с клиентите си в близък контакт. Чрез съпричастност и гъвкавост намираме решения за подобряване на бизнеса на клиентите, търсим алтернативи и се развиваме заедно с тях. Стремим се да работим в мрежа с партньори – приоритетно малки и средни предприятия с цел да осигурим гъвкавост и пъргавост в дейността ни, което е основното ни конкурентно предимство.

Качеството на предлаганите решения гарантираме чрез системно повишаване квалификацията на нашите служители, постоянно подобряване на процесите, прилагане на международно утвърдени стандарти, разработване и внедряване на иновативни продуктови и технологични решения за отрасъла.

Вярваме, че доброто сътрудничество с клиентите, партньорите и доставчиците ни е отражение на отдадеността на екипа на ОЙРОШПЕД към фирмените ценности и практики. Затова се стремим да градим екип от мотивирани и доволни от работата си професионалисти, които спазват основните принципи на честност, отговорност, всеотдайност, социална отговорност и ангажираност към всички заинтересовани от дейността ни страни. Това гарантира стабилност и устойчиво развитие за всеки, който взаимодейства с ОЙРОШПЕД.

В ОЙРОШПЕД се стремим да бъдем българският пазарен лидер в областта на спедицията и логистиката, изграждайки дългосрочни взаимоотношения с нашите клиенти, партньори и доставчици, базирани на доверие и сътрудничество, да формираме организационна и управленска култура, основана на ценности, да подпомагаме развитието на българската икономика и конкурентоспособност.

hbd

Благодарим Ви за предприемаческия дух, за предоставените възможности, за постигнатото и заслуженото, за доверието и за посоката, в която ни поведохте!

Ние сме Вашият екип и с радост празнуваме и успехите, и преодолените препятствия и трудните моменти. Знаем, че истински добрите неща се постигат с усилия, отдаденост, твърда воля и екипна работа!

ОЙРОШПЕД e първото дружество в България след 1990 година за услуги в областта на спедицията и логистиката. В сътрудничество с над 500 партньора в Европа и света, осигуряваме логистична мрежа за превоз на комплектни и групажни пратки до всяка точка на земното кълбо. През 2010 година приложихме международното си ноу-хау и в България, като стартирахме мрежа за експресни доставки на групажни и куриерски пратки в страната. Компанията разполага с модерен логистичен терминал в района на Аерогара София с 12 500 кв.м. покрита складова площ с над 9000 палетни места, както и филиали и складови бази в Пловдив, Стара Загора, Бургас, Слънчево (Варна), Русе и Лясковец. През 2015 година стартирахме мащабна инвестиция в размер на 15 млн. лева в три нови логистични бази – в Слънчево (Варна), Бургас и Русе. Тази инвестиция подобрява скоростта и качеството на групажните ни съобщения и куриерските услуги, обработката на морски контейнери и разширява възможностите за съхранение, обработка и дистрибуция на химикали (препарати за растителна защита), семена и други продукти за аграрния сектор.

Recommended Posts