In За нас, Регулации

За пореден път участваме в стратегическото събитие на партньорите ни от немската кооперация

 

На 17 ноември председателят на борда на директорите на ОЙРОШПЕД Явор Панталеев, управителят на Еуроспед и Ойрокуриер Николай Ночев, ръководителят на отдел Германия, Дания и Швейцария Виолина Коцева и управителят на дъщерното ни дружество Eurosped GmbH в Мюнхен Дирк Райхелт се включиха в System Meeting на VTL в Кьолн. Специалната среща на мрежатаVTL Cargo Family тази година протече под надслов „Всичко за стратегията“. На нея акционери, партньори и представители на VTL се събраха, за да обсъдят резултатите от изминалата финансова година и да начертаят планове за бъдещото сътрудничество в сектора на логистиката.

 

 

Нетуъркинг събитието предложи пространство за нови идеи и вълнуващи дискусии. Основни моменти в тях бяха увеличаващите се транспортни такси в Европа, дългосрочната добавена стойност от развитието на устойчива бизнес стратегия и прилагането ѝ в индустрията на международната логистика, развиването на стабилни партньорства за добри резултати и през следващата 2024-а година.

 

VTL „Cargo Family”, Германия е водещо партньорство за товарни превози и доставчик на паневропейски логистични решения. VTL свързва над 125 товарни оператора в Европа, а Ойрошпед е единствената българска компания в мрежата, поддържана от най-съвременни ИТ решения.

Recommended Posts