In SkyNet Worldwide Express

Българският офис на SkyNet Worldwide Express – международната куриерска компания, чийто представител за България е дъщерното дружество на ОЙРОШПЕД – Ойрокуриер, бележи 30% ръст на приходите си за 2021 година в сравнение с 2020.

Освен с увеличение на оборотите, местният офис може да се похвали и с увеличен екип, който обслужва българските клиенти. По този начин те получават по-качествена услуга.

Запазване на изгодните ценови условия

Изгодните ценови условия за доставка от и до Европа е сред най-важните причини клиентите да избират куриерските услуги на SkyNet. Въпреки увеличението на цените на международния транспорт, успяваме да запазим конкурентни условия за повечето дестинации, споделя Петър Монев, Бизнес развитие на SkyNet.

Документните и колетни пратки освен с изгодни ценови условия са и с включена безплатна застраховка до 100 лева. Транзитното време е между 7 и 9 дена.

Петър Монев, Бизнес развитие:

Зад успеха на проекта SkyNet стои екипа ми, те са всичко за мен. Задружната работа, отговорното отношение към всяка пратка и персоналното отношение към всеки клиент води екипа ми към успехи.

За да има успехи, в основата на моята работа е мотото „когато има казус, искам решение, а не оправдания“, от извинения няма полза, само намирането на най- бързото разрешаване на казуса е от основна важност за доверието на клиентите ни.

Европа – предпочитана дестинация

Основните дестинации, до които доставяме традиционно, са в Европа – Германия, Италия, Франция. През тях се осъществява и по-сериозната част от товарите. Разбира се, имаме възможност и осъществяваме и доставки на пратки и до по-екзотични пазари, разказва още Петър Монев. Ръст на пратките се отчита и в други европейски дестинации като Австрия, Белгия, Дания, Испания, Полша, Унгария, Португалия.

Близките на България държави Гърция и Румъния също са сред приоритетните пазари, на които Sky Net Worldwide развива успешни доставки. Румъния се развива успешно и благодарение на склада на ОЙРОШПЕД в Русе, от който се реализират бързи транзити до северната ни съседка.

Заявете вашата икономична или международна експресна куриерска услуга на телефон 070019992 или мейл skynet@eurosped.bg

Recommended Posts