In SkyNet Worldwide Express, За нас

Международната куриерска компания Skynet Worldwide Express представлявана от Ойрошпед Груп в България отбелязва съществен ръст за бизнеса си по отношение на изпратените и получените пратки от и до Европа, коментираха от Ойрокуриер, част от групата ОЙРОШПЕД. Само за първите три седмици на януари българският офис на компанията е реализирал 30% от броя пратки за цялата 2019 година. За периода от септември 2019 г. до януари 2021 г. са изпратени 11 тона документни и недокументни пратки.

Основните дестинации, в които се отбелязва ръст, са Германия и Италия. Тези две държави реализират около 40% от износа на българския офис. Потребителите на услугата изпращат различни видове документни и малки колетни пратки.

Ръст бележат и голяма част от останалите европейски локации на SkyNet като Австрия, Белгия, Дания, Испания, Полша, Унгария, Португалия. Но не липсват и по-екзотични държави като Монако, Люксембург, Сан Марино.

Плановете за 2021 година

През настоящата година ще концентрираме усилията си в развитието на две нови доста търсени от българите дестинации Гърция и Кипър, коментира Петър Монев, Team Leads за SkyNet България. Традиционно двете държави имате сериозен стокообмен с България и целта ни ще бъде да можем да осигурим на клиентите ни още по-бързи и изгодни условия за изпращане и получаване на документни и малки колетни пратки.

Силен пазар е и Румъния, като от съществено значение е нашата логистична база в Русе. Благодарение на офиса ни в крайречния град осъществяваме безпроблемни консолидации и дистрибуция на територията на цяла Румъния.

Изгодно решение и за Великобритания

С излизането на Великобритания от ЕС голяма част от куриерските фирми срещнаха затруднения при обслужването на пратките си до Острова. SkyNet Worldwide Express има работещо решение, с което клиентите на компанията успяват безпроблемно да доставят документите и стоките си до Лондон и други градове на Обединеното кралство. Доказателство за успешните решения, които екипът на SkyNet намира, е фактът, че Великобритания е третата по обем пратки държава.

Предимствата на SkyNet

SkyNet се наложи на българския пазар с комбинацията от достъпна цена и резонно транзитно време.

Клиентите ни могат да разчитат на изключително изгодни условия за получаване и изпращане на документи и колетни пратки не само във всички страни от Европа, но също така и в почти целия свят, коментира още Петър Монев.

Всички пратки имат безплатна застраховка с покритие до 100 лв. Транзитното време за  услугата е 7-9 работни дни.

Куриерската услуга е предпочитана от местни производители и онлайн търговци, които търсят икономично и сигурно решение за изпращане на своите мостри и продукти в чужбина.

За SkyNet Worldwide Express

Куриерската мрежа на SkyNet Worldwide Express е една от най-големите в света и е специализирана в обслужването на документи и пратки до 31,5 кг. по въздух на 7 континента в над 200 държави. Нейни клиенти са хиляди компании, които оперират на територията на цял свят.

Със своя над 35 годишен опит в транспорта и доставката, SkyNet Worldwide Express са еталон за конфиденциалност при пренасянето на всички пратки, особено при документалните такива, които изискват отговорно и надеждно съхранение.

Услугите са изключително подходящи и търсени от различни бизнеси – от онлайн магазини, през компании, които получават и изпращат документи при изключително ниво на сигурност, производители, които имат нужда да изпращат и получават мостри и др.

Ойрокуриер/ Ойрошпед Груп е официален агент на SkyNet Worldwide Express за България.

Заявете вашата икономична или международна експресна куриерска услуга на телефон 0700 19 992 или мейл skynet@eurosped.bg

Recent Posts