In За нас

Уважаеми клиенти,

към момента ОЙРОКУРИЕР, част от групата на ОЙРОШПЕД, е единствената компания, която не е въвела такса гориво като част от ценовата си политика по отношение на вътрешните транспортни линии. Желанието ни е да можем да помогнем максимално много на Вашия бизнес да бъде устойчив в тези динамични времена.

Голяма част от стоките и суровините бележат осезаем ръст през последните месеци. Сериозен е ръстът при горивата. Тяхната стойност формира между 25 и 30% от крайната стойност на куриерските услуги и на вътрешните транспортни линии. Това е и причината сериозното увеличение на цените на горивата през последните седмици да ни принуди да обсъдим въвеждането на подобна такса и в нашите услуги.

За да можем отново да Ви улесним при управлението на Вашия бизнес, решението ни е да въведем тази такса от 20 май 2022 година. Отлагането на въвеждането на такса гориво, ще Ви помогне при планиране на разходите Ви за транспорт и логистика.

Такса гориво за вътрешните ни пратки ще се актуализира всеки месец. Върху нея ще се предлага предоставената Ви отстъпка.

Актуалните размери на такса гориво и начина за калкулация ще може да откриете на нашия сайт.

Ойрошпед ще продължи и занапред да работи в интерес на своите клиенти! Благодарим Ви за гласуваното доверие!

Recent Posts