In За нас

За да отговорим на нуждата от по-екологичен транспорт, Ойрошпед присъединява си към автопарка в София електро-бус eSprinter на Mercedes. Той ще обслужва линиите за доставка на малки групажни пратки в София и страната.

Ойрошпед съвместно с вносителя на Mercedes за България Силвър Стар целят да тестват възможностите на новата линия бусове в градска среда на водещия световен производител.

 

 

За нас в Ойрошпед е важно да можем да осигурим не само добро качество на транспортните услуги, но и да постигнем оптимизация в цените, които предлагаме. Електрическите бусове са модерно решение за намаляване на вредните емисии в атмосферата от една страна, а от друга ни позволяват да запазим изгодните си условия за градски доставки, коментира Николай Ночев, управител на Еуроспед АД.

Новият еSprinter e последното попълнение в гамата бусове на Mercedes. Електроавтомобилът може да бъде зареден на 80% само за 20 минути. Ойрошпед вече разполага от над година със собствена зарядна станция за електроавтомобили, така че има необходимото оборудване, за да осигури безпроблемното зареждане на буса в ненатоварените му часови зони.

ESprinter разполага с обем от 11 куб.м товарно отделение. Предлага се изключително във версия със стандартна дължина (A2) с висок покрив. Количеството пространство не е ограничено по никакъв начин от системата за електрическо задвижване. В зависимост от размера на батерията, полезният товар варира от 846 кг до 1149 кг при 35 kWh и 47 kWh използваем капацитет на батерията съответно. И за eSprinter са налични функции на оборудването, което позволява по-удобно и безопасно използване на товарното отделение.

Новата придобивка е в отговор на модернизацията на Ойрошпед. Клиентите на компанията ще могат да се възползват от отлично качество на обслужването, но и същевременно да бъдат сигурни, че транспортът, който ползват за своите пратки е максимално щадящ за околната среда.

Recent Posts